Telefonnr.

28459359

Email

gaidk@dkthaimassage.dk

Åbningstider

Mon - Fri: 9:30-18 Lør: 10-16

Vælg massageform

Thaimassage

Behandlingen foregår efter traditionen på en fast madras anbragt på et tykt behageligt tæppe i det specielt indrettede thaimassage rum i vores nybyggede klinik. Da massagen udføres på gulvplan kan massøren foruden hænder og albuer anvende knæ og fødder til at massere med. Det lyder måske voldsomt, men traditionel thaimassage udføres i et roligt og afbalanceret tempo af vores meget erfarne massører uden unødigt ubehag for klienten.

Forkæl dig selv og den du holder af og få parmassage. Lig side om side og nyd behandlingen.

Thaimassage blander tryk og stræk, og hjælper til større styrke og fleksibilitet, samt giver afslapning til ømme og anspændte muskler. Den er også med til at forebygge eventuelle skader på grund af den større smidighed og bevægelsesfrihed der opnås i kroppens led og muskler.

Oliemassage

Ved oliemassage anvendes først og fremmest tryk og strygninger. Olien gør det let at massere kroppens muskler i dybden. Behandlingen foregår på en af vores luksus massagebrikse. Forkæl dig selv og den du holder af og få parmassage. Lig side om side og nyd behandlingen.

Massøren påfører olie på din krop og masserer dine muskler med hænder, arme og albuer. Hele kroppen behandles. Spændinger og urenheder, som er ophobet i muskulaturen, løsnes.

Lindrer og behandler skader i musklerne f.eks. sportsskader.

Fod og læg

Massøren benytter fingrene, men også ofte en speciel fodmassagepind samt albuerne.

Fod/læg massage er afslappende og afstressende, bringer balance i kroppen, er godt for blodomløbet, og stimulerer via føddernes reflekspunkter kroppens stofskifte og indre organer.

Behandlingen sluttes af med let massage af hoved, nakke og skuldre.

Urtemassage

Urtemassage er en gammel traditionel thai massage, der udføres med opvarmede stofposer fyldt med særligt udvalgte terapeutiske urter.

Varmen åbner hudens porer og urtesaften trænger ind i musklerne, hvor den renser og vitaliserer vævet og løsner muskulaturen op.

Urtemassagen kombineres med dyb oliemassage. Denne kombination er særdeles effektiv til at åbne gamle spændinger i muskelvævet, og urternes helbredende essens og æteriske olier renser og lindrer symptomer ved inflammatoriske betændelsestilstande, som typisk opstår ved kroniske spændinger.

Hotstone

Hot stone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl.
Varme lavasten placeres på specielle punkter på din krop.

Varmen fra stenene vil breder sig langsomt til hele kroppen og trænge dybt ind i musklerne.
Du vil mærke, hvordan spændingerne i dine muskler løsner sig